Сега е точно Сре Апр 17, 2024 6:45 am

И покрај тоа што администраторите ќе се обидат да го избришат или променат секој материјал што носи кршење на закони што е можно побрзо невозможно е да се видат сите пораки и мислења. Вие разбирате дека сите мислења на овој форум ги изразуваат мислењата на авторите им, а не на администраторите, модераторите или вебмастерот (освен мислењата напишани од нив) соодветно тие не носат никаква одговорност.

Се согласувате дека нема да пишувате никаков груб, неприличен, вулгарен, плашлив, омразлив, сексуално ориентиран или било каков материјал кој може да наруши закони. Во спротивно може да се случи ваше банирање од форумот. (И вашиот Интернет провајдер да биде информиран) IP адресата од која ќе ги пишувате вашите мислења ќе биде запишана за да се запазат овие услови. Се согласувате дека вебмастерот, администраторите и модераторите на овој форум имаат право да ги избришат и променат вашите мислења секогаш кога ќе ги нарушите условите. Се согласувате дека секоја информација која ја внесувате може да биде запишана во нашата база. И покрај тоа што оваа информација нема да биде дадена на трети личности без ваше одобрение, вебмастерот, администраторите и модераторите не носат одговорност на хакерските упади кои можат да резултираат со очевидност на вашите податоци.

Системот на овој форум користи cookies за да ја запази информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат да се подобри функционалноста на форумите. Вашата е-маил адреса се користи само за потврда на регистрацијата (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле).

Со кликнување на Согласен сум вие ги примате горенаведените услови.
  1. Забрането е секакво рекламирање на други форуми, веб страни и портали, освен на местото кое е одредено за тоа.
  2. Секој член кој ќе пцуе, кој ќе напаѓа други членови и кој ќе пишува надвор од темата ќе добие казнени поени во зависност од казната. Со 100 казнени поени членот се отстранува од форумот.
  3. Секој член е должен да пишува со кирилично писмо и не се толерираат мислењата напишани со латинично писмо.
  4. Членот кој ќе придонесе за форумот со зачленување на нови членови добива поени со кои се стреми до повисок ранг.
  5. Секој член  има право на еден профил и сите оние профили кои се дуплирани ќе бидат отстранети.
  6. Сите други работи се дозволени, а најповеќе ЗАБАВАТА!

Затоа, забавувајте се и бидете НАПАФКАНИ!!!